24 d’abril 2015

Conferència a DIXIT Lleida sobre l’empoderament i la capacitació de persones en situació de vulnerabilitat social

El 24 d'abril, a DIXIT Lleida, Jordi Baiget i Glòria Torra dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l'Urgell vàrem poder presentar una nova manera de intervindre a través de l'empoderament com el procés pel qual una persona o un grup social adquireix o rep els mitjans per enfortir el seu potencial en termes econòmics, polítics o socials. 

Al llarg de la conferència, titulada "Talent humà. Empoderament i capacitació de persones en situació de vulnerabilitat social”, es va oferir eines per poder empoderar des dels serveis socials d'atenció primària a persones en situació de vulnerabilitat social, amb tècniques de programació neurolingüística (PNL),coaching i humor terapèutic. Parteixen de la capacitat que tenen les persones per poder canviar la realitat i decidir com es senten, com estan, què volen i com ho transmeten als altres.


  


19 de maig 2014

I JORNADA D'APODERAMENT I CAPACITACIÓ PARENTAL. FIGUERES (CC ALT EMPORDÀ).

El passat 19 de maig de 2014 l'Equip Bàsic d'Atenció Social Primària de l'Ajuntament de Bellpuig ha participat en la I jornada d'Apodermanet i Capacitació Parental, aportant la nostra experiència d'intervenció social comunitària que estem treballant des de l'any 2012.


Després de fer una exposició teòrica del nostre projecte i la visualització d'un vídeo amb les activitats i avaluació realitzada vàrem realitzar un Workshop d'empoderament amb tècniques de PNL, coaching de vida i humor terapèutic.




22 d’abril 2013

Congrés d'Intel·ligència Emocional en les Organitzacions

Aquest passat 19 i 20 d'abril s'ha celebrat a Lleida el II Congrés d'Intel·ligència Emocional en les Organitzacions.

Divendres a la tarda vàrem presentar la primera Comunicació del Projecte Talent Humà, com empoderar a persones en situació de vulnarabilitat social, amb tècniques de PNL, Coaching i Humor Terapèutic, des dels Serveis Socials d'Atenció Primària.

La nostra comunicació va tenir molt bona acollida la nostra presentació i va generar molt interès entre els professionals que hi vàren assistir. En aquest blog podeu trobar la Sinopsi del Projecte Talent Humà.

Agraïm l'atenció per part de la organitzadora del Congrés, la Sra. Gemma Filella i l'Anna Soldevila per el seu suport.